Com es compara FairCoin amb altres criptomonedes?

Amb la creixent consciència de les criptomonedes al món, és natural que la gent comenci a buscar alternatives a les més populars com Bitcoin, Ethereum i Ripple. El principal motiu pel qual les persones busquen monedes alternatives és perquè volen assegurar-se que no només donen suport a un grup d’elits d’inversors que s’enriqueixen amb cada compra realitzada a través d’aquestes criptomonedes. Una alternativa que sembla que crida més l’atenció recentment es diu FairCoin. És aquesta la criptoalternativa que el món esperava?

En què es diferencia Faircoin d'altres monedes?

Totes les criptomonedes tenen certes qualitats que són úniques, però també hi ha algunes similituds bàsiques. Un aspecte comú que trobareu amb la majoria de monedes és que cadascuna té el seu propi blockchain. Què és una cadena de blocs? No us preocupeu, és molt senzill.

Penseu en un llibre major on les transaccions es registren cronològicament, una rere l’altra. Cada vegada que es tanca o completa un bloc, s’enllaça amb altres blocs en seqüència. Això significa que la informació no es pot alterar sense alterar tots els blocs de tota una cadena, cosa que proporciona una major seguretat. Tot i que poden semblar complicats, fins i tot les criptomonedes es poden simplificar un cop entenguem el que realment fan: resoldre bàsicament problemes del món real mitjançant criptografia i models de xarxes peer-to-peer basats en proves criptogràfiques en lloc de confiança ... o en efectiu.

Dit això, anem a veure de prop com es compara Faircoin amb altres formes de moneda. Com funciona? FairCoin és la primera eco-criptomoneda descentralitzada, entre iguals i basada en la comunitat, cosa que significa que és difícil de regular. Els usuaris de la comunitat FairCoin creen el seu propi valor proporcionant actius perquè altres comprin i pagin a FairCoins per una transacció. Aquest procés ofereix ofertes justes entre tots els usuaris d’un mercat internacional. Mitjançant el préstec de diners, es poden proporcionar molts serveis directament mitjançant el codi, cosa que fa que la gent sigui més independent de les comissions bancàries, les polítiques i els problemes de regulació / confiscació.

La idea principal que hi ha darrere de FairCoin és que ajuda a donar suport als moviments socials de les comunitats locals, mentre que continua donant suport a tot el món mitjançant la col·laboració entre diferents projectes.

Com va crear Faircoin la gent ?: El sistema comercial actual crea un sistema de comerç global injust que dóna lloc a grans diferències entre els països rics i els pobres. A causa d’aquesta desigualtat creada pels mercats centralitzats actuals, les persones van formar organitzacions de criptomonedes fora dels sistemes bancaris tradicionals actuals per ajudar a descentralitzar els recursos a través de les fronteres. A mesura que van anar donant més donacions a aquests grups, es van haver de trobar millors maneres de gestionar els recursos de manera eficient, tot assegurant-se que els fons arribessin a les destinacions desitjades.

Què ofereix el FairCoin?

  • Ecològic, el que significa que utilitza un consum d'energia molt baix fins i tot amb centenars de transaccions per minut.
  • Ràpid, transacció visible en qüestió de segons, confirmació completa en menys de 3 minuts.
  • Ètic, admet models i valors empresarials justos.
  • Fort i creixent suport de cooperatives de tot el món: tipus de canvi estables, millors que la majoria de les monedes fiduciàries.
  • Control descentralitzat per part de tots els usuaris de les seves pròpies finances.

Per què hauria d’invertir en Faircoin en lloc d’acabar amb els meus bitcoins o dòlars?

El Bitcoin o altres criptomonedes són extremadament volàtils, de manera que només s’utilitzen com a reserva de valor. En utilitzar diners, sempre s’intenta fer créixer la nostra riquesa (o estalviar allò que ja tenim). I és per això que Bitcoin, com l’or, funciona molt bé com a vehicle d’inversió. No podeu fer molt amb Bitcoin un cop en tingueu propietat; només hi són per a la seva custòdia. Si algú volgués gastar Bitcoin en coses quotidianes, primer hauria de convertir les seves monedes en dòlars o en una altra moneda.

Però gastar Faircoins significa formar part d’una xarxa on les vostres accions donen suport directament a cooperatives de treballadors de tot el món, no calen intermediaris. Per tant, si esteu interessats en contribuir a economies globals més justes, involucrar-vos en projectes socials a prop de casa i reinvertir els vostres beneficis en la vostra economia local, Faircoin podria ser una manera útil de gastar la vostra criptomoneda. FairCoins també ofereix més estabilitat que la majoria d’altres criptomonedes. El preu d’1 FairCoin s’ha mantingut bastant estable des de la seva introducció el 2014, mentre que la majoria d’altres monedes fluctuen de forma descontrolada durant períodes d’especulació i incertesa econòmica.

Això fa que la inversió en Faircoins sigui una alternativa atractiva a la simple limitació de mantenir Bitcoins o altres criptomonedes. Però, en última instància, el que més importa és com utilitzeu els vostres diners: realment voleu invertir en empreses les pràctiques comercials de les quals posin en perill la salut i la democràcia de les persones a tot el món? Voleu un sistema que permeti als robots de negociació d'alta freqüència manipular els mercats perquè els seus propietaris puguin comprar baixos i vendre alts marges de beneficis? Llavors potser alguna cosa més us funcioni millor, però no permeteu que ningú us digui el contrari.