El futur és construir una societat amb un perfil d’economia més just

Enmig d’una pandèmia mundial que va obligar els països a sotmetre’s a una estricta i obligatòria quarantena social que encara persisteix, moltes economies locals van quedar a la vora del col·lapse.

L’economia es va haver de desaccelerar i aviat es van començar a sentir crides a l’ajuda. El sentiment de solidaritat i col·laboració es va activar immediatament i es va començar a canalitzar a través d’associacions, cooperatives o simples moviments on diverses persones s’uneixen per aportar els seus coneixements i esforços per intentar alleujar situacions complicades. Per exemple, la gent gran. O també per escoltar alguns productors locals que es trobaven amb moltes menys possibilitats de poder vendre els seus productes, a causa de la seva dificultat per arribar als punts de venda i al negoci hoteler.

Centenars d’establiments comercials van començar a implantar la propietat des de l’inici de la pandèmia. Aquesta era una alternativa que no només permetia sobreviure a molts d’ells, sinó que els ciutadans començaven a conèixer altres alternatives i noves formes de consum enmig del confinament.

FairCoin és aquí per ajudar-vos. Pot ajudar a fer del món un lloc molt millor construint un nou model econòmic, on s’anima a les persones a reunir-se i aportar els seus coneixements, esforços i fins i tot el seu treball d’una manera col·lectiva.

És hora de trobar noves alternatives al sistema bancari tradicional i els sistemes bancaris són els que tenen el control final i FairCoin és una nova manera de fer que funciona de la manera més eficient possible i serveix per promoure noves formes de consum, construir noves formes de producció distribuïda, i fins i tot organitzar des de baix.

En establir un sistema eficient i senzill perquè la comunitat local s’activi junts, construeixi nous productes i accedeixi a solucions empresarials, pot tenir la llibertat de decidir pels seus propis interessos i decidir per si mateixos sobre el seu propi futur.